Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с хидравликата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с хидравликата

при вартене изведнаж ми стана тварт волана няма теч не губи течност а нямам хидравлика някои може ли да ми помогне да разбера каде е проблема ?
    като даржа колата на обороти и варта волана се чуват някав шум при движение си имам хидравлика но както спра я нямам

Провери дали има масло. А може и помпата да е заминала .

Comment

не тече има масло до горе си е

Comment

Първоначално публикувано от alfonso145ts Покажи съобщение
        при вартене изведнаж ми стана тварт волана няма теч не губи течност а нямам хидравлика някои може ли да ми помогне да разбера каде е проблема ?
        като даржа колата на обороти и варта волана се чуват някав шум при движение си имам хидравлика но както спра я нямам
        Според мен другият вариант е помпата , да не дава достатъчно налягане в ниски обороти. Не знам виж нещо на доктор да я заведеш или първо питай някой който разбира повече , защото аз по логика карам. Но мисля че е помпата ...

Comment

привет колеги
          да се въползвам и и аз.моята и тя не губи масло а в ниските обороти и на празен ход е мъка да въртя волана,при подаване на газ хидравликата се оправя,но силното свирене си остава.Ако е от помпата може ли да се отремонтира и горе долу за какви пари става въпрос.Да вметна че за 3-и път имам проблем с хидравликата и до сега съм хвърлил 2-е помпи и пак същото.Може ли да е от реиката или не
          Благодаря предварително

Comment

Моето мнение е,че помпата си е заминала.Щом шуми значи не са и останали много зъби

Comment

я си проверете първо ремъците да не са хлабави.
              точка

Comment

ами значи ролката на пистовия ремък не съм я сменял нито пък оптегача
                знам ли вече,но ще пробвам последно ще сменя ролката и опдегача и ако несе оправи ще зимам пак помпа

Comment

И моята хидравлична помпа се повреди от един път. Волана стана твърд, а маслото беше с нормално ниво.Нямаше никакъв страничен шум. Като я разглобих се установи че оста е скъсана. Оправих проблема с монтирането на друга. Но задължително смени и хидравличното масло с ново.
                  Alfa Romeo 145 1.4TS

Comment

Working...
                  X